bedste barnevogn

Baby Jogger City Elite

Bedste kombi barnevogn

BabyJogger City Elite er et fantastisk valg til jer, der ikke ønsker den klassiske barnevogn og måske har brug for et lidt lettere og mere alsigt alternativ. BabyJogger City Elite er BabyJoggers største klapvognsmodel, den har større hjul og er mere terrængående samt en bredere fodstøtte til barnet målt op mod den lillebror, City Mini GT. City Mini GT er dog nemmere at få plads til i helt små biler pga mindre hjul.

Liggemålet og siddebredden er helt ens for de to klapvognen, så det er hjulstørrelsen, der skal afgøre valget mellem de to klapvogne.

Baby Jogger er uanset model vanvittig lækker at køre rundt med både i skov og til bykørsel. Super nemme at klappe sammen – man skal blot hive i to stropper samme sted – så nemt. Og foldes lige så nemt ud.

Hvis man tilkøber en fast Baby Jogger babylift til klapvognsstellet, har du den perfekte kombivogn. Dit barn vil ca. kunne ligge i babyliften til 1 års alderen, måske kortere alt efter dit barn størrelse. Derefter kan dit barn sove videre i en kørepose/sovepose, som passer perfekt i klapvognen.

Der kan med adapter også sættes forskellige babyautostole ovenpå netop dette klapvognsstel.

Vi kan på det varmeste anbefale en kombivognen fra Baby Jogger. Klart det produkt vi har brugt mest gennem de sidste 10 år med små børn.

 

Baby Jogger City Elite

Testvindende kombivogn 

Se de bedste priser på Baby Jogger City Elite her:

De bedste barnevogne

Læs mere her

  • All Post
NaturKind

Naturkind Bedst i test barnevogn De lækre barnevogne fra Natur Kind vinder fortjent prisen som markedet bedst i test barnevogn.…

Odder North

Odder North Bedste terrængående barnevogn Odder barnevognen, North, er en terrængående klassisk barnevogn i gode kvalitetsmaterialer. Den minder stort set…

Odder vida

Odder Vida Premium barnevogn -bedste luksusvalg En Odder barnevogn er kendt blandt mange for høj kvalitet. Det svigter heller ikke…

Barnevognspude: Et godt køb til barnevognen er en barnevognspude. Den støtter rundt om baby og giver et behageligt ryglæn. En barnevognspude kan bruges når baby begynder at kunne sidde op.  Læs meget mere om de bedste barnevognspuder her.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere her